Home

Alle features op een rij

Foto's

De architectuur

De omgeving

Plattegronden en bestek

Bekijk de omgeving op Google Earth

Contact met de makelaar
Alle features op een rij:
Goede bereikbaarheid. Het gebouw ligt enkele minuten rijden van de rondweg A10. Vrachtwagens kunnen gemakkelijk lossen. Fietsers kunnen vanaf het Centraal Station het pontje pakken: het gebouw ligt op vijf minuten fietsen van de aanlegplaats. Er is volop parkeergelegenheid. Er is ook een vrijwel rechtstreekse busverbinding met het Centraal Station.
Een sterk in opkomst zijnde omgeving. Het gebouw staat op loopafstand van MediaWharf, het mediacomplex waar onder meer het hoofdkantoor van MTV- Benelux is gevestigd. Het nieuwe hoofdkantoor van Hema wordt in de omgeving gebouwd. De noordelijke IJ-oevers zijn een populaire vestigingsplaats  voor  bedrijven uit de wereld van mode en media.  De in aanbouw zijnde Noord-Zuidlijn zal dit gebied nog een extra impuls geven.
Een prettige werkplek. Het gebouw heeft een binnentuin en een dakterras. De patio en de daktuin zijn voor gezamelijk gebruik van de huurders van alle units. Er zijn doucheruimtes en er is een lift. Veel ruimtes hebben een fraai uitzicht en een balkon. En blik op de fotopagina's is genoeg om overtuigd te raken van de aantrekkelijkheid van het interieur.
Aandacht voor milieu-aspecten.  Het gebouw is aangesloten op stadsverwarming, in de vorm van vloerverwarming. Er is een energiebesparend sedumdak. Het gebouw wordt voorzien van groene stroom. De gevel van baksteen heeft een goede isolerende werking.

Het gebouw 'Fort Cortina' aan de T.T. Vasumweg in Amsterdam.


                                                                                                                                                 
Foto's: Sjaak Henselmans


Een groot gedeelte van het gebouw wordt gebruikt door de importeur van Moleskine in Nederland, Cortina BV, waardoor het gebouw 'Fort Cortina' is gaan heten.

In het gebouw is ca. 1322 m aan bedrijfsruimte te huur. De ruimten zijn verdeeld over 3 units. De representatieve ruimten zijn geheel afgebouwd, evenals de gezamenlijke ruimten en sanitaire voorzieningen. De magazijn- c.q. studioruimten zijn casco. Het gebouw beschikt over een lift.

Alle huurders kunnen gebruik maken van gezamenlijke ruimtes, zoals de binnentuin, de daktuin, loggia's en een groot dakterras.

U kunt alle plattegronden, doorsnedes en het bestek bekijken op de plattegrondenpagina.

Het afwerkingsniveau van de magazijn/atelier units is casco, maar de sanitaire voorzieningen zijn volledig afgebouwd, evenals de ruimtes voor gezamenlijk gebruik.


Architectuur en design.  Door de aandacht die is besteed aan het ontwerp, heeft het gebouw een uitstraling die erg geschikt is voor vestiging van bijvoorbeeld een ontwerpbureau, architectenbureau, designhandel, luxe showroom, demonstratiecentrum, kortom bedrijven die vormgeving en uitstraling waarderen. Meer info daarover vindt u op de architectuurpagina.